Εκδηλώσεις 2021

Παραμυθένια Χριστούγεννα στο Goethe-Zentrum Patras

Πότε: Σάββατο 18.12.2021
Που: Goethe-Zentrum Patras
Είσοδος ελεύθερη
Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια απαιτείται δήλωση συμμετοχής!


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!

Το Goethe-Zentrum Patras σε συνεργασία με την ομάδα του «Ονείρου Δράσεις» δημιουργούν γι όλους εσάς μια παραμυθένια εκδήλωση για να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων!

Το Σάββατο 18.12.2021 μια σειρά από χριστουγεννιάτικα εργαστήρια γεμάτα ζωγραφική, κατασκευές και μουσική θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στο Goethe-Zentrum Patras.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!


2. KinoFest | Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου

Πότε: Παρασκευή 25.06.2021 έως Κυριακή 04.07.2021
Πού: Διαδίκτυο 

Το KinoFest Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι και προσκαλεί το κοινό του στη δεύτερη διοργάνωσή του μετά από ένα κενό ενός έτους λόγω της πανδημίας. Από 25 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου έρχεται διαδικτυακά προσφέροντας τη δυνατότητα σε θεατές από κάθε γωνιά της Ελλάδας να παρακολουθήσουν δωρεάν στην οθόνη τους 15 βραβευμένες γερμανόφωνες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους.

Στις Γερμανικές ταινίες περιλαμβάνονται το πολυβραβευμένο “System Crasher” της Νόρα Φινγκσάιντ, το βραβευμένο ως καλύτερο γερμανικό ντοκιμαντέρ για το 2020 “Born in Evin” της Μάριαμ Ζάρε και η κωμωδία “The Perfect Secret” του Μπόρα Ντάγκτεκιν, εισπρακτική επιτυχία στη Γερμανία το 2019! Το καρέ κλείνει η ταινία “Ι was, I am, I will be” του Ilker Çatak, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Παράλληλα, με την υποστήριξη των πρεσβειών της Αυστρίας και της Ελβετίας, θα προβληθούν βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες. Ξεχωρίζει η ταινία “All Cats Are Grey in the Dark” του Λάσε Λίντερ, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης Ευρωπαϊκής ταινίας μικρού μήκους το 2020 από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου και το “Day Release” του Μάρτιν Γουίντερ, το οποίο βραβεύτηκε ως καλύτερη Αυστριακή μικρού μήκους ταινία για το 2020.

Για το πρόγραμμα καθώς και για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα και στα social media του KinoFest.

Το KinoFest, διοργανώνεται από την ABCinema σε συνεργασία με το Goethe Zentrum Patras και με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και του Goethe-Zentrum Chania.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα kinofest.gr και στα social media:

Τα σχόλια είναι κλειστά.