Ποιοί είμαστε

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Το Goethe-Zentrum Patras λειτουργεί από το 2000 ως επίσημος αντικαταστάτης του πρώην Goethe-Institut Πατρών. Κατά συνέπεια είναι το μοναδικό συμβεβλημένο Kέντρο Γερμανικής Γλώσσας με το Goethe-Institut e.V. στη νότια Ελλάδα. Διευθυντής του Κέντρου μας είναι ο κος Siegfried Blocher, ο οποίος δίδασκε τη μητρική του γλώσσα για πολλά χρόνια στο πρώην Goethe-Institut Πατρών και σήμερα εξακολουθεί να είναι εξεταστής των επίσημων εξετάσεων του Goethe-Institut Athen.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας. Στις τάξεις μας επικρατεί μια φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα μάθησης. Οι καθηγητές μας, πολλοί με μητρική γλώσσα τα Γερμανικά, έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία των Γερμανικών και συμμετέχουν τακτικά σε προγράμματα κατάρτισης προκειμένου να σας στηρίξουν στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας, φυσικά πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα τμήματα που διοργανώνουμε αντιστοιχούν στην κλίμακα επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες. Υποστηρίζουμε το Goethe-Institut Athen στη διεξαγωγή των εξετάσεων και εργαστηρίων/προγραμμάτων κατάρτισης καθηγητών στη Πάτρα, διαθέτοντας τους χώρους και την εμπειρία μας. Επίσης διοργανώνουμε τις εξετάσεις Goethe-Zertifikat A 1: Fit in Deutsch 1 και Goethe-Zertifikat A 2: Fit in Deutsch 2.

Επίσης σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen καθώς και με τοπικούς φορείς οργανώνουμε και διεξάγουμε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Πάτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μία ματιά στις σελίδες μας ή περάστε από το Κέντρο.

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε στους χώρους μας!

Τα σχόλια είναι κλειστά.